REGLEMENT

Reglement Sazouk

Workshops tijdens de open dagen zijn gratis. Een proefles is vrijblijvend en èènmalig.

Cursusgeld
De cursussen bestaan uit 12 lessen. Het lesgeld dient voor aanvang van eerste les betaald te zijn, dit kan contant of op bankrekening 4649292 t.n.v. SaZouk.

Lessen
Wanneer men een cursus later begint of vroegtijdig beëindigd, is men desondanks het volledige cursusgeld verschuldigd. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats als de cursist een cursus vroegtijdig beëindigd, tenzij men dit overlegd heeft met SaZouk.

Losse lessen
Soms kan het door omstandigheden zijn dat je niet een gehele cursus kunt volgen. In dit geval is het mogelijk om, in overleg, losse lessen à € 10,-  te volgen.

Korting
Wanneer je als cursist een nieuwe cursist aanmeld die een volledig cursus wil volgen, dan ontvang je een korting van € 5,- nadat de cursist het volledige lesgeld heeft betaald. De korting zal verrekend worden in het volgende cursusblok.Je dient er wel voor zorgen dat de nieuwe cursist jou naam doorgeeft of vermeld op zijn/haar inschrijfformulier. Studenten tot 30 jaar hebben een permanente korting van € 10,-

Lessen inhalen
Wordt nog vermeld wanneer dit van toepassing is.

Lesschema
Op basis van het aantal aanmeldingen wordt het schema gemaakt en wordt in de 1e of 2e week definitief. Wij behouden ons de mogelijkheid voor dat een groep komt te vervallen of een extra lesblok wordt toegevoegd. Meerdere groepen dansen. Het is niet mogelijk om in verschillende groepen te dansen, tenzij dit in overleg met je docent gebeurt. Deze regel geld niet voor onze “hulp mannen-vrouwen”.

Consumptie
Eigen meegenomen dranken mogen niet tijdens de les genuttigd worden.

Danspartner
Je bent niet verplicht om een danspartner mee te nemen, maar het is aan te bevelen. SaZouk is niet verplicht om een danspartner voor jou te vinden.

Roken
De leszaal is een rookvrije ruimte. Er mag dus niet worden gerookt.

Aansprakelijk
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor:

  • vermissing of diefstal van persoonlijke bezittingen
  • blessures
  • verwondingen
  • voor, tijdens en na de lessen of feesten
  • in alle andere gevallen beslist de directie

    Hygiène
    Dansen is een leuk, voor velen een passie en lijfelijk. Kom verzorgd naar de lessen en feesten, gedoucht, schone kleren, een lekker geurtje. Neem desnoods een schone frisse shirt/hemd, deo om te kunnen verwisselen en opfrissen. Een frisse adem is zeer belangrijk , want je praat immers ook tijdens het dansen. Dus alleen je tanden poetsen is niet voldoende, maar poets ook je tong, want het onaangename geur zit n.l. niet op je tanden maar op je tong. Neem eventueel iets verfrissend mee zoals een kauwgom of pepermuntje.